Montalto della Marche
 

 

Even voorstellen

Godfried

Godfried heeft jarenlang in Nederland een eigen installatie en aannemersbedrijf gehad waarbij de nadruk lag op en restaureren van oude en monumentale panden. Hij heeft nu zijn activiteiten voortgezet in Italië. De eerste grote klus was het verbouwen van zijn eigen huis. Nu werkt hij als installateur en bouwkundig adviseur in Italië. Godfried werkt samen met diverse aannemers en zelfstandigen uit de omgeving. Hij zal tijdens het hele bouwprovces aanwezig zijn en het werk begeleiden en controleren.

 

Anuscka is interieur ontwerpster en gespecialiseerd in het inrichten van kinderdag- verblijven, ruimtes voor buitenschoolse opvang en brede scholen. Ze reist regelmatig naar Nederland om workshops te geven over de invloed van de ruimtelijke omgeving op het gedrag van kinderen www.abkwadraat.nl Daarnaast is ze in mei 2010 met een nieuw bedrijf gestart www. vakantiehuizen-le-marche.com Ze verhuurt vakantiehuizen van Italianen, Engelsen en Nederlanders in de omgeving van Montalto delle Marche. In de nabije toekomst hoopt ze ook advies te kunnen geven bij het (her)inrichten van de vakantie huizen.

Anuscka

 

Carmen

Carmen is geboren in 1994. Ze zit op het Lyceum in Montalto en spreekt vloeiend Italiaans. Carmen is sportief, houdt van voetballen en hardlopen en speelt tennis. Ook is ze creatief en maakt graag cadeautjes voor menigeen. Verder houdt ze van uitgaan en, zoals bijna ieder meisje van haar leeftijd, van shoppen.

 

Amber is geboren in 1995. Ook zij zit op het Lyceum in Montalto en spreekt net als haar zus vloeiend Italiaans. Haar hobby’s zijn tennis, lezen, uitgaan en shoppen. Ook zit Amber graag achter de computer, Facebook, Hyves etc. en houdt op deze manier haar contacten met haar Nederlandse en Italiaanse vrienden goed bij.

Amber

 

Floor

Floor is geboren in 1999 en is de jongste van de familie. Ze zit op de elementare (lagere school). Volgend jaar gaat ze naar de 1e van de media (brugklas). Ook Floor spreekt vloeiend Italiaans. Zij heeft een druk sociaal leven in Montalto. Ze zit op ballet, modern en klassiek, minimaal 2x per week. Daarnaast houdt ze van knutselen, computeren, met name Sims is favoriet, zwemmen en trampoline springen.

 


[home][Wer sind wir][arrangement][Die Marken][reservieren][contact & anfahrt][villa][villetta]
[English][Italiano][Nederlands]© 2009 Villa della Valle. info@villadellavalle.com