Montalto della Marche
 

Villa & Villetta della Valle

Villa & Villetta della valle ligt in een vredige vallei van het heuvelland Le Marche vlakbij de dorpjes Montalto della Marche, Porchia en Cossignano. De villa was tot voor kort een typisch Italiaanse boerenhoeve maar is in 2007 met zorg gerestaureerd waardoor de vele authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

Het bestaat uit een grote, comfortabele vakantiewoning villa della valle en een luxe appartement villetta della valle, dat is gevestigd in een gescheiden deel van de hoofdwoning.

Villa & Villetta della valle heeft een groot zwembad dat ligt te schitteren in de zon tussen de olijfboomgaarden, de wijnakkers en niet te ver van de Adriatische zee.

Hier is Italiƫ la Dolce Vita, het dolce far niente; genieten zonder agenda, weg uit de hectiek en omringd door vriendelijke gastvrije mensen.

Geniet van de wijn uit onze streek, de groenten uit eigen moestuin of lekker uit eten in een van die typische Italiaanse restaurantjes.

Het is de ideale plek voor U die het pure en authentieke Italiƫ willen beleven en daarnaast willen genieten van de rust, ruimte, comfort en het buitenleven.

 

[HOME][HOME][HOME][HOME][HOME][HOME]
© 2009 Villa della Valle. info@villadellavalle.com