Montalto della Marche
 

NederlandsItalianoEnglishDeutsch

 

VILLA & VILLETTA DELLA VALLE

 

Portico

De meer dan 100 jaar oude boerenwoning bestaat uit een groot woonhuis Villa della Valle en een luxe appartement Villetta della Valle, dat gevestigd is in een gescheiden deel van de hoofdwoning. Villa & Villetta della Valle ligt in een vredige vallei van het heuvelland Le Marche vlakbij de stadjes Montalto della Marche, Porchia en Cossignano.

Portico

De villa was tot voor kort een typisch Italiaanse boerenhoeve en is in 2007 met zorg gerestaureerd waarbij de vele authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

keukenbadkamer

De hoeve bestaat uit een grote, luxe vakantiewoning Villa della Valle en een comfortabel appartement Villetta della Valle.

keukenbadkamer

Villa & Villetta della Valle heeft een groot zwembad dat ligt te schitteren in de zon tussen de olijfboomgaarden, de wijnakkers en niet ver van de Adriatische zee.

Portico

Hier is Italiƫ la Dolce Vita, il dolce far niente; genieten zonder agenda, weg uit de hectiek en omringd door vriendelijke gastvrije mensen.

Geniet van de wijn uit onze streek, de groenten uit eigen moestuin of lekker uit eten in een van die typisch Italiaanse restaurantjes.

Portico

Het is de ideale plek voor u die het pure en authentieke Italiƫ wilt beleven en daarnaast wilt genieten van de rust, ruimte, comfort en het buitenleven.

 

 

Voor beschikbaarheid en prijzen neem met ons contact op of zie ook prijslijst 2019


[home][wie zijn wij][arrangementen][Le Marche][reserveren][contact & route][villa][villetta]
[English] [Italiano] [Deutsch]© 2009 Villa della Valle. info@villadellavalle.com