Montalto della Marche
 
 

Reserveringsvoorwaarden

1. AANSPRAKELIJKHEID

In geen geval draagt Villa & Villetta della Valle enige verantwoordelijkheid voor de huurder in geval van persoonlijk letsel, verlies van of schade aan diens eigendom, hoe dan ook veroorzaakt.
Ook in geval van diefstal van eigendom en/of geld draagt Villa & Villetta della Valle in geen geval enige verantwoordelijkheid.

2. ANNULERINGSVERZEKERING

Op grond van onze ervaring achten wij het raadzaam dat elke huurder een annuleringsverzekering afsluit bij een (Europeesche) Verzekerings Maatschappij. In geval van annulering kan de huurder dan aanspraak maken op gedeeltelijke of volledige terugbetaling van de huursom. De reden van annulering moet dan wel binnen het dekkingsgebied van de annuleringsverzekering vallen.

3. ANNULERINGEN

Iedere annulering dient schriftelijk aan Villa &Villetta della Valle bevestigd te worden. De annulering is van kracht, vanaf de datum dat Villa &Villetta della Valle dit bericht heeft ontvangen.

Een annulerende huurder is aan Villa &Villetta della Valle de volgende bedragen verschuldigd:

  • bij annulering tot 2 maanden vóór de dag van aankomst: 30% van de reissom;
  • bij annulering vanaf 2 maanden tot 1 maand vóór de dag van aankomst: 60% van de reissom;
  • bij annulering vanaf 1 maand tot de 7de dag vóór de dag van aankomst: 90% van de reissom;
  • bij annulering vanaf de 6de dag (inclusief) tot op de dag van aankomst of later: de volle reissom;

tevens wordt € 45 aan administratiekosten in rekening gebracht.

4. RESERVERINGSVOORWAARDEN

a) U kunt telefonisch, schriftelijk of via Internet reserveren. Deze manieren van reserveren zijn voor u en Villa &Villetta della Valle bindend en rechtsgeldig.
b) De minimale huurperiode voor het woonhuis en appartement is 1 week in het hoogseizoen.
c) In geval van een optie, wordt de accommodatie 1 week voor desbetreffende huurder vrijgehouden. Bij verstrijken van de optieweek, zonder tegenbericht, is Villa &Villetta della Valle gerechtigd om de accommodatie weer vrij beschikbaar te stellen.

5. WIJZIGING RESERVERING

Bij wijziging van een eenmaal gereserveerde accommodatie, is de huurder een bedrag van
€ 30 per accommodatie aan administratiekosten verschuldigd. Wijzigingen welke leiden
tot reservering van een geheel andere accommodatie vallen onder de annuleringsvoorwaarden.

6. BETALINGSCONDITIES

Nadat de verhuurder akkoord is gegaan met de boeking ontvangt de huurder van Villa &Villetta della Valle een boekingsbevestiging, tevens factuur. De betalingswijze is als volgt:

  • 30% van de totale reissom dient binnen 10 dagen na reservering aan Villa&Villetta della Valle te worden voldaan
  • De totale reissom dient binnen 2 maanden voor aankomstdatum te zijn voldaan.
  • De huurder is na het aangaan van de reservering het volledige bedrag van de reservering verschuldigd aan Villa &Villetta della Valle, met inachtneming van de annuleringsvoorwaarden.
  • Bij eerder vertrek gelden de annuleringsvoorwaarden.

Let op: Bij niet tijdige betaling van de aanbetaling is Villa &Villetta della Valle gerechtigd om de boeking te annuleren en annuleringskosten in rekening te brengen.

7. VERANTWOORDELIJKHEID

De persoon die de (aan)betaling van de reserveringsbevestiging/factuur doet, is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar medereizigers en moet verzekerd zijn van het feit dat zij op de hoogte zijn van de boekingsvoorwaarden en de daaruit voortvloeiende verplichtingen. In geval de boekingsvoorwaarden niet worden nageleefd, heeft de eigenaar het recht om aan de huurder de toegang tot de accommodatie te weigeren.
De volgende punten in het bijzonder zijn hierbij van belang:

a) Het aantal personen mag nooit meer bedragen dan op de reserveringsbevestiging vermeld staat.
b) De huurder dient zich te houden aan de voorwaarden, welke vermeld staan in de beschrijving van de accommodatie.
c) Er worden geen huisdieren toegelaten, als dat niet duidelijk van te voren is afgesproken.
d) Bij vertrek dient u de accommodatie opgeruimd en netjes achter te laten.
e) Op de dag van aankomst kunt u de accommodatie vanaf 16.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie om 10.00 uur te verlaten. Tenzij anders vermeld.

8. WAARBORGSOM IN GEVAL VAN SCHADE

Villa &Villetta della Valle kan aan de huurder een waarborgsom vragen bij zijn aankomst. Het geld zal aan de huurder terugbetaald worden aan het eind van zijn vakantie na aftrek van kosten in geval van schade of huur van speciale diensten. Ook kunnen aan de huurder kosten in rekening worden gebracht voor extra schoonmaak indien noodzakelijk. Tijdens uw verblijf in de vakantiewoning bent u als huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde vakantiewoning, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. ALLE SCHADES MOETEN DIRECT GEMELD WORDEN AAN DE EIGENAAR. Deze kosten zijn eventueel te verhalen op uw reisverzekering. Wij raden u aan deze af te sluiten.


[home][wie zijn wij][arrangementen][Le Marche][reserveren][contact & route][villa][villetta]
[English][Italiano][Deutsch]© 2009 Villa della Valle. info@villadellavalle.com