Montalto della Marche
 

 

Even voorstellen

UNDER CONSTRUCTION

moet nodig ge-update worden!

Godfried13

Godfried

Godfried heeft jarenlang in Nederland een eigen installatie-, en bouwbedrijf gehad waarbij de nadruk lag op het restaureren van oude en monumentale panden. Hij heeft zijn activiteiten voortgezet in Italiƫ. Hij werkt in Le Marche samen met diverse makelaars, bouwkundige en aannemers uit de directe omgeving. Zijn eerste grote klus was het verbouwen van ons eigen huis. Godfried kan u o.a. helpen bij het zoeken naar een huis, het in kaart brengen van bouwtechnische gebreken en het maken van een concept bouwplan met de daarbij behorende kostenindicatie en natuurlijk bij de verbouwing van uw toekomstige huis.

 

Anuscka

Anuscka is interieur ontwerper en was in Nederland gespecialiseerd in het verbouwen en inrichten van ruimtes in de kinderopvang.In Italie is zij gestart met een nieuw bedrijf www. charmedellemarche.com Zij bemiddelt in de verhuur van appartementen en vakantiehuizen in het zuiden van Le Marche. Eveneens adviseert Anuscka de eigenaren bij het (her)inrichten van hun vakantiewoning en maakt volledige inrichtingsontwerpen voor nieuwe accommodaties.

Anuscka

 

Carmen

Carmen

Carmen is geboren in 1994. Ze studeert sinds september 2014 in Milaan op de Design Academy NABA met als richting industrial product design.

 

Amber

Amber is geboren in 1995. Ze studeert sinds oktober 2015 in Londen op het SOAS: Iinternational Politcs ans South Asian Study's met als extra taal Hindi.

Amber

 

Floor

Floor

Floor de jongste van de familie is geboren in 1999. Ze zit in de 4e van het Lyceo Classico in San Benedetto del Tronto.

 

 

 


[home][wie zijn wij][arrangementen][Le Marche][reserveren][contact & route][villa][villetta]
[English] [Italiano] [Deutsch]© 2009 Villa della Valle. info@villadellavalle.com